ההאמר H3 של רויאל קריג' ממתין לכם כדי לקחת אתכם לכל מקום. חתן וכלה ליום צילומים מלכותי, ואחר כך לחופה, ואולי גם לירח הדבש... בת או בר-מצווה וחבריהם הטובים ביותר... משפחה מלוכדת בטיול של פעם בחיים... איש עסקים ולקוחות VIP שלא מתפשרים על פחות מהטופ... מתגייסים, משתחררים שרוצים לעשות את זה בקלאסה – לכולם מחכה הרכב המפואר ביותר, עם הנהג המיומן ביותר, כדי להסיע אותם לאן שחפצה נפשם.
היי, התחתנתי לפני חודשיים, והגיע הזמן להודות לספקים :) הכי חשוב, להודות לאולם שעשה לנו את האירוע. אולמי רובנ'ס בצ'ק פוסט בחיפה זה מתחם אירועים מדהים ביופיו, בעיצוב צרפתי קלאסי, עם אופציה לחופה על הגג בעיצוב מדליק וצעיר. מה שמשמח במיוחד זה שהכלל כלול במחיר המנה: התאורה החכמה, האוכל - כל כך טעים, מסכי ענק, ועיצוב השולחנות - לפי בקשתך (פרחים, נברשות), והכל חדש חדש. 048-491134.
יש לכם להקת חתונות שנקלעה לקשיים כלכליים? בעלי אולם חתונות במשבר? חברת קייטרינג שלא מתרוממת בשל המצב הכלכלי? מכירים עסק כזה? יש לכם עסק כזה?
אם גם בכם המשבר הכלכלי פגע , אתם מרגישים שהמינוס חונק, נראה לכם שהעסק קורס. תנו לנו לעזור לכם . אלון גל ה"מאמן העסקי הלאומי" חוזר לעונה חדשה ומפתיעה של משפחה חורגת. אז אם אתם עצמאיים, בעלי עסק פרטי - תנו לנו לעזור לכם להיחלץ מהמצב הכלכלי שנקלעתם אליו ולתת לכם התחלה חדשה. שילחו מייל ל- ido@kol-miney.com
היי לכולם אני חייבת להמליץ לכם על מקום נחמד ביותר...
הייתי במסיבת רווקות באזור הנתב"ג ממש ליד ה"אבניו" יש מתחם ענק עם בריכה שולחן סנוקר ו2 אוטובוסים שבעצם בפנים זה צימרים ממש יפים כולל שירותים. המקום ממש יפה למסיבת רווקים או אפילו סתם נופש עם בן הזוג אני הייתי ואהבתי...